• Voor 16:00 besteld = dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Altijd als cadeautje ingepakt

Retourbeleid


Hoe werkt het retourneren bij Sieradenbycelin?

 

De bestelde item(s) met uitzondering van oorbellen & sale items, kun je binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

- Retourneren is op eigen kosten en verantwoording. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden wanneer er een retourpakket niet bezorgd is, of het pakket kwijt is geraakt.

- U verstuurd uw pakket binnen 7 dagen na ontvangst. 


- Wanneer je een bestelling plaatst boven de € 100,- is de verzending binnen NL gratis. Besluit je om items te retourneren en de waarde van de bestelling daardoor onder de € 100,- komt, dan zijn wij genoodzaakt om de gratis verzendkosten van het terug te betalen bedrag in mindering te brengen. Dit voorbeeld geldt ook voor België, Duitsland en Frankrijk.

 

- Het retourformulier vind je onderaan deze pagina. Deze dient volledig ingevuld te worden en bij het retour meegestuurd te worden. 

- De item(s) die je wilt retourneren dienen te voldoen aan onze retourvoorwaarden. 

- Items die zijn uitgezonderd om te retourneren zijn sale items, bikini's, oorbellen en haar accessoires.

- Je kunt zelf kiezen via welke transport je retour stuurt. Dit is op eigen kosten. Houdt er rekening mee dat wij als bedrijf zijnde niet naar afhaal locaties gaan. Het dient rechtstreeks naar ons te worden verstuurd.

Retourkosten van Klarna bestellingen:

- Zodra jouw bestelling betaald is met Klarna en deze bestelling retour gestuurd wordt naar ons, hanteren wij retourkosten van €1.25 verwerkingskosten.

Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?

- Wij doen er alles aan om je retour zo snel mogelijk te verwerken zodra wij deze hebben ontvangen. Wij doen dit binnen 7 werkdagen. Zodra wij het retour hebben behandeld, ontvangt u binnen 1-3 werkdagen het geld terug op uw rekening. Dit wordt gedaan onder de naam : Mollie Payments. Had u gekozen voor de optie klarna? Dan wordt dit uiteraard gewijzigd in uw klarna account.


- Het is belangrijk dat uw retour aan onze retourvoorwaarden voldoet. Zorg er voor dat je dit goed doorleest op het retourformulier.

- Voldoet het retour niet aan onze voorwaarden, dan bewaren wij uw retour 7 dagen. Dan kunt u contact met ons opnemen om het op uw kosten terug te ontvangen. Mochten wij binnen deze 7 dagen niks horen, kunnen we niks meer voor u betekenen.

 

Hoe zit het met de garantie?

- Sieradenbycelin biedt 14 dagen garantie op de artikelen mocht er iets mis zijn. Wij bieden geen wasgarantie op onze artikelen. Zodra een item gedragen is, kunnen wij ook niet aansprakelijk gesteld worden. 

- Mocht er een iets verkeerd zijn binnen gekomen, of is er een productiefout? Dan heeft u 24 uur de tijd om dit aan ons te melden. Hier ontvangen wij ook graag een foto bij. Na de 24 uur na ontvangst kunnen wij niets voor u betekenen en kunnen wij na die 24 uur geen garantie meer bieden.

- Sieradenbycelin geeft geen garantie op krassen, beschadigde (hoeken) op tassen.

- Sieradenbycelin geeft geen garantie op kleding waar gaatjes in zitten.

Mocht je verder vragen hebben met betrekking tot onze retourvoorwaarden of de garantie, stuur ons gerust een mailtje naar info@sieradenbycelin.nl of stuur gerust een Whatsapp bericht naar 0683824254.

 

 

Retourformulier Sieradenbycelin
Word – 35,9 KB 334 downloads